csodaszarvas_cserkesz_és_turistabolt

keres
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

 

Kedves Cserkésztestvérek!

Búcsúzik a Csodaszarvas Cserkészbolt.

Közel 15 év után december 18.-án, pénteken lesz az utolsó hivatalos nyitvatartási napunk.
A bolt évek óta egyre nehezebben tud a gazdasági válság kihívásaival szembenézni, évről évre csak egyre nagyobb veszteséget termeltünk és görgettünk magunk előtt. Az elmúlt években egyre mélyebben kellet a zsebünkbe nyúlni, hogy a boltot megtarthassuk a magyar cserkészet számára, azonban mostanra elértük a zseb legalját, immár nincs mit beletennünk, hogy bérleti díjat, közüzemi díjakat, szerény munkabért, járulékot és adót fizessünk.
Évek óta jelezzük, hogy baj van, ám ezt inkább csak megmosolyogták, kinevették, vagy kigúnyolták.
Sokan voltak abban a helyzetben, hogy segíthettek volna, de valami okból úgy döntöttek, hogy mégsem teszik ezt, így számos rendezvény, nagytábor és külföldi kontingens nem tőlünk, hanem külső, nem cserkész gyártóktól szerezte be jelvényeit, kellékeit, egyenruháját. Ha ők akkor és ott támogatnak minket, talán a mi sorsunk is másképp alakul, és a Csodaszarvas Cserkészbolt továbbra is a magyar cserkészetért tudna dolgozni.
Szeretnénk megköszönni azoknak, akik viszont az elmúlt 15 év során kitartottak mellettünk és egy-két baráti szóval is támogattak minket!
Köszönjük, hogy az elmúlt 15 évben szerves részei lehettünk a Ti cserkész életeteknek!
Az élet nélkülünk megy tovább, mostantól csak a tábortüzeknél fogják mesélni, hogy volt egykor egy olyan cserkészbolt, ami cserkészvezetők tulajdonában volt és nem az anyagi haszonszerzést kergette, hanem megpróbált cserkészhez méltóan segítségére lenni a cserkész társadalomnak.

A Csodaszarvas Cserkészbolt tulajdonosai és munkatársai nevében,

Irsay-Nagy Dénes cst.
Ügyvezető igazgató
2015 szeptembertől az alábbiak szerint vagyunk nyitva:

KEDD 15:00-19:00
CSÜTÖRTÖK 15:00-19:00


 
 
 
 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz